Area 51 και Project ISIS, η συνωμοσία ξετυλίγεται (PHOTO+VIDEO)


Η περιοχή 51, είναι μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 133 χλμ. βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Απόρρητα έγραφα της CIA που αποχαρακτηρίστηκαν ως απόρρητα το 2013 ανέφεραν ότι σε αυτόν το χώρο τελειοποιήθηκε το κατασκοπικό αεροσκάφος U-2, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN. Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, η Περιοχή 51 λειτουργούσε κυρίως κατά τον Ψυχρό Πόλεμο και αναπτύσσονταν προγράμματα κατασκοπείας και παρακολούθησης.Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ).

Το SR-71 Blackbird (κότσυφας) είναι ένα αεροσκάφος αναγνώρισης κατασκευασμένο στις ΗΠΑ. Το SR-71 κατασκευάστηκε από την Lockheed Skunk Works και συγκεκριμένα από τον Κλάρενς Τζόνσον (Clarence Johnson), σχεδιαστή της εταιρείας και υπεύθυνο για πολλά Black projects της Lockheed. H πρώτη του πτήση πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1964, ενώ το 1998 αποσύρθηκε για διάφορους πολιτικούς λόγους.Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία το είχε στις υπηρεσίες του για 35 χρόνια, ενώ και η ΝΑΣΑ το χρησιμοποίησε στο εργαστήριο πτητικών ερευνών της.Αξιοσημείωτο είναι ότι 12 από τα 32 αεροπλάνα που κατασκευάστηκαν, καταστράφηκαν σε ατυχήματα.

Έχει χρησιμοποιηθεί ως εξωγήινη βάση σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί Αμερικανοί υποστηρίζουν αυτή την θεωρία και στην πραγματική τους ζωή. Η μεγάλη μυστικότητα γύρω από την περιοχή οδήγησε σε μια παγκόσμια παραφιλολογία, για τα ενδότερα της μυστικής βάσης. Η αρχή έγινε με την υπόθεση του Ρόσγουελ, όπου οι λάτρεις των συνωμοσιών αρέσκονται να εικάζουν πως συνετρίβη ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, τα συντρίμμια του οποίου μαζί με το σώμα ενός εξωγήινου μεταφέρθηκαν στην Περιοχή 51 για εξέταση και μελέτη. Υπάρχουν, δε και πιο προχωρημένες θεωρίες στο Διαδίκτυο που φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις προσελκύουν διαστημόπλοια για να κάνουν πειράματα ώστε να αντιγράψουν τα αεροσκάφη και να μάθουν τα μυστικά μιας πολύ ανώτερης τεχνολογίας. Εντούτοις, υπάρχουν και θεωρήσεις που κινούνται σε πιο... στέρεο έδαφος και αναφέρουν ότι για 70 χρόνια, η κυβέρνηση φαίνεται να έκρυβε την ύπαρξη της περιοχής. Η πρώτη παραδοχή έγινε το 1995, από την κυβέρνηση του Μπίλ Κλίντον, με διάταγμα που απάλλασσε την περιοχή από τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς της χώρας. Εκεί γεννήθηκαν και άλλες θεωρίες, όπως είναι οι πυρηνικές δοκιμές και η μόλυνση του χώρου με ταφή πυρηνικών αποβλήτων και τοξικών ουσιών. Η βάση καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος μιας τεράστιας στρατιωτικής έκτασης και αποτελείται από ένα υπόστεγο, ένα φυλάκιο, μερικές δορυφορικές κεραίες, κάποιους κοιτώνες, μια αίθουσα μικρής έκτασης, γραφεία, δρόμους και καταφύγια. Για τη συγκεκριμένη τοποθεσία είχε μιλήσει και ο διοικητής της NASA, Τσάρλς Φράνκ: «Έχω επισκεφτεί αυτό το μέρος και θέλω να πω ότι είναι απλά ένα φυσιολογικό ερευνητικό κέντρο. Δεν έχω δει ποτέ εξωγήινους ή διαστημόπλοια ή οτιδήποτε περίεργο», αναφέρεται στην Independent.

ΑΥΤΟΨΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ, ROSWELL ''FAKE'' VIDEO MADE BY Ray_Santilli
AREA 51, GOOGLE EARTH

Η ''υποτιθέμενη'' αυτοψία του εξωγήινου του Roswell to 1947 στην ΑREA 51(απόσπασμα)
Παρατηρήστε την καλωδίωση του τηλεφώνου στο δωμάτιο, δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος τύπος καλωδίου το 1947. 

Πολλοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το βίντεο είναι ψεύτικο.




TO BINTEO ME THN ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΛΕΞΗ ''ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ'' ΚΑΙ ''ΙΣΙΣ'', 1947

Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΩΝ



Ρώσοι της KGB και Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι ξεθάβουν εξωγήινη μούμια 10000 ετών σε τύμβο στη Γκίζα!




Grand Canyon, βρέθηκε ATIA 4000 ετών σύμφωνα με δημοσίευμα της Weekly World News 27 Σεπτ. 1994, άρθρο της Lisa Merakis.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑΒΑΧΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΩΝ SKINWALKER ΣΤΟ GRAND CANYON, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η AREA 51.
Η παράδοση και ο θρύλος θέλει τους Skinwalkers να περιπλανώνται τις νύχτες φορώντας δέρματα ζώων, να αναζητούν και να καταδιώκουν τα αθώα θύματά τους. Μέσω των αρχαίων μυστηριακών τελετών της φυλής τους έχουν αποκτήσει, λέει ο θρύλος, πνευματικές δυνατότητες και καταφέρνουν να μιμούνται το ζώο του οποίου φορούν το δέρμα.





 Πήρε το όνομα του από την μικρή πόλη Τάος του Νέου Μεξικού στις Η.Π.Α., όπου οι κάτοικοι του παραπονέθηκαν πολλές φορές μέσα στην προηγούμενη δεκαετία για παράξενα βουητά από το πουθενά. Στις θεωρίες επεξήγησης , οι ήχοι αυτοί οφείλονται σε υπόηχους των τεκτονικών πλακών ή πετρωμάτων ή ότι είναι ηλεκρομαγνητικά κύματα που προκαλούνται από μετεωρίτες που εισχωρούν στην ατμόσφαιρα της Γης. Πιθανολογείται ακόμα ότι είναι απόηχοι των συστημάτων επικοινωνίας των υποβρυχίων. Σεισμολόγοι αλλά και γεωλόγοι δεν μπορούν να καταλάβουν την προέλευση του ήχου και λένε ότι δεν οφείλεται σε σεισμούς ή κάποιο γεωλογικό φαινόμενο. 



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ...