Η μυστηριώδης οδός στα Πατήσια που δεν υπήρξε ποτέ







Κάπου στα Πατήσια, υπάρχει μία οδός, η Καλλίνικου. Θα μπορούσε να ήταν μία συνηθισμένη οδός όπως οι άλλες, όμως εδώ τα πράγματα μπερδεύονται λίγο, σε μία ανακάλυψή που έγινε εντελώς τυχαία, έκτος αν ξέρεις τι ψάχνεις βέβαια. Ίσως πρόκειται για κάποια φάρσα η κάποιο παιχνίδι, ίσως όμως και όχι, κάπου εδώ έρχονται τα περίεργα. 



ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΟΔΟΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13, ΠΑΤΗΣΙΑ

Στο google maps αν πατήσεις το όνομα Υπερφυσικού 13 σε κατευθύνει στην οδό Καλλίνικου, η οποία για κάποιο λόγο ονομάζεται έτσι συμφωνά με κάποιους. Δηλαδή για κάποιο λόγο ορισμένοι έδωσαν αυτό το όνομα στην οδό. Εκτός από την ονομασία της οδού υπάρχει και ένας σύνδεσμος που σε παραπέμπει σε λογαριασμό στο google plus.

ΟΔΟΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13, ΠΑΤΗΣΙΑ

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΔΑ:


(ΠΛΕΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ,UPD 2017)

Aν παρατηρήσει κάποιος τη σελίδα θα δει ότι έχει 116.000 προβολές! Tα περίεργα συνεχίζονται, υπάρχει ωράριο καταστήματος, τηλέφωνο και μία περίεργη φωτογραφία που απεικονίζει μία κάρτα με ένα ρόδο, τίποτα περισσότερο που να μας δίνει μία σχετική αναφορά για τι κατάστημα πρόκειται!







(ΠΛΕΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ,UPD 2017)

θα πει κάνεις μπορεί να είναι κάποιο κατάστημα που έχει κλείσει, όμως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκεί που να έχει κάποια σχέση, ακόμα και στο τηλέφωνο όταν καλέσεις δεν παίρνεις ποτέ απάντηση καθώς προωθεί την κλήση! Ψάχνοντας λιγάκι περαιτέρω, αν μπούμε στην οδό Καλλίνικου σε street view θα ανακαλύψουμε το γιατί ίσως ονομάστηκε έτσι. Γυρνώντας το χρόνο πίσω στην καταγραφή της google στο έτος 2011, όταν περνούσε το αυτοκίνητο της να χαρτογραφήσει, καθώς κατέγραφε φαίνεται να υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην λήψη.


ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, STREET VIEW 2011 (GLITCH ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

Σε όλη την οδό φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό glitch στην εικόνα, είτε πρόκειται για κάτι άλλο που φαίνεται να επηρέαζε την κάμερα. Είναι λοιπόν δυνατόν κάποιοι να παρατήρησαν αυτήν την ανωμαλία της εικόνας και να έδωσαν έπειτα την ονομασία Υπερφυσικού 13 στην Καλλίνικου? Πρόκειται για κάποιο αστείο? Ή μήπως υπάρχει κάτι πιο πολύπλοκο στη όλη υπόθεση?


ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, STREET VIEW