Νέα βιντεοσκόπηση Flying Rod στην Ελλάδα!



Μερικά χρόνια πριν, ο Χοσέ Εσκαμίλια(https://www.youtube.com/user/joseescamilla), προσπαθούσε να κινηματογραφήσει ΑΤΙΑ και, όταν είδε το βίντεο, και ανακάλυψε πως δεν είχε βρει ούτε ένα ιπτάμενο δίσκο, αντιλήφθηκε πως μπορούσε να δει κάποια περίεργα πράγματα να πετάνε μπροστά στη κάμερά του!


flying rod, Ραφήνα


 Επρόκειτο για μακρόστενα πλάσματα που πετούσαν πολύ γρήγορα και δεν φαίνονταν με γυμνό μάτι. Μόνο η βιντεοκάμερα μπορούσε να τα πιάσει. Έμοιαζαν πολύ με ιπτάμενα ραβδιά, εξ’ου και η λέξη “rods”.


flying rod, Ραφήνα



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ:

Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε; Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές(;)  μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς την χρήση ψηφιακών μέσων. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.


flying rod, Ραφήνα

    ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    Αν είναι αόρατα στο μάτι τότε γιατί οι κάμερες, που είναι φτιαγμένες για να συλλαμβάνουν το ίδιο μήκος κύματος με το μάτι μας, τα εντοπίζουν; Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε πως υπάρχει κάτι στις κάμερες που δεν γνωρίζουμε, κάτι εξωπραγματικό και αφύσικο, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί τα βλέπουμε όταν η κάμερα αναπαράγει την εικόνα. Αυτή η αναπαραγωγή δεν είναι παρά μια προβολή στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό που αντιλαμβανόμαστε όταν δεν μπορούμε να δούμε τα αόρατα πλάσματα. Γιατί το “πέρασμα” μέσα από τη κάμερα τα κάνει ορατά; Αν είναι έντομα, γιατί δεν έχει βρεθεί έστω και ένα με μήκος μέχρι 1 μέτρο; Δέχομαι πως ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα έντομα, αλλά οι παρατηρήσεις αυτών των “εντόμων” δεν έχουν γίνει σε ένα απροσπέλαστο σημείο του Αμαζονίου, αλλά δίπλα στα σπίτια μας. Αν ζούνε αυτά τα πλάσματα δίπλα μας, δεν θα έπρεπε να έχουμε δει τουλάχιστον ένα πτώμα; Αν είναι έντομα, γιατί είναι αόρατα; Μη ξεχνάμε πως στη φύση δεν υπάρχουν αόρατα πλάσματα, μόνο διαφανή και αυτά λίγα.


flying rod, Ραφήνα



Κατά την διάρκεια της έρευνας μας στο χώρο του οχυρού της Ραφήνας εντοπίσαμε αργότερα στην υπέρυθρη κάμερα το υποτιθέμενο αυτό πλάσμα να κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για την δεύτερη καταγραφή σε βίντεο του πλάσματος στην Ελλάδα! Πρατήρηση: και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε υδάτινος όγκος, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μια από τις προυποθέσεις εμφάνισης της οντότητας είναι το νερό.


flying rod, Ραφήνα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
flying rod, Ραφήνα


flying rod ΡΑΦΗΝΑ animated GIF

Στο 39:47 εμφανίζεται στην κάμερα υπέρυθρου φωτός να περνάει κοντά μας κατά την διάρκεια συνεδρίας μας στον χώρο του πυροβολείου.



ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ